XPosed on Flyme 4.5.X

Hi,

I’m trying to install XPosed on Flyme 4.5.2A on my MX4, I downloaded XPosed for Lollipop on XDA, but we need to flash a Zip, do I copied all files of the zip to correct folder but while I was copying files on System\Lib, the phone rebooted and I got a bootloop (just fixed by reinstalling Lollipop). Is there a way to get XPosed working on Lollipop ?

Thank you !

Things you can try to get it to install

http://bbs.flyme.cn/thread-245435-1-1.html

http://bbs.flyme.cn/thread-240899-1-1.html

http://bbs.flyme.cn/thread-241224-1-1.html

Unfortunately I cannot get it to result in anything than a bootlop.
I did get it half installed on the old mx4 lollipop beta, but not even reaching that far yet.

Thanks punkmonkey1984, i’ll see that :)

@‘furious.builder’ said:

Thanks punkmonkey1984, i’ll see that :)

I can get it installed but it’s not booting when I reboot. Just bootloops.

Ok got it working on lollipop ;)

@‘punkmonkey1984’ said:

Ok got it working on lollipop ;)

so please can you tell us how you did managed it?

@‘stekkee’ said:

@‘punkmonkey1984’ said:

Ok got it working on lollipop ;)

so please can you tell us how you did managed it?

Check the mx4pro section. They have a thread with a guide.

Thanks punkmonkey1984, I’ll try asap !
Hope I’ll not have to reflash my rom !
EDIT : I used this tutorial : https://docs.google.com/document/d/1P95XQ7yVF9ZPJqy0R8f6A_xXWAiihnh1P1fe-McYnbQ/edit
It works well

@‘furious.builder’ said:

Hi,

I’m trying to install XPosed on Flyme 4.5.2A on my MX4, I downloaded XPosed for Lollipop on XDA, but we need to flash a Zip, do I copied all files of the zip to correct folder but while I was copying files on System\Lib, the phone rebooted and I got a bootloop (just fixed by reinstalling Lollipop). Is there a way to get XPosed working on Lollipop ?

Thank you !

Hi, im just wondering do you mean your mx4 pro? I have not seen anything for mx4 lollipop.

No It’s not MX4 Pro, it’s classic M461 MX4. The tutorial is working for both MX4 Pro and MX4

@‘furious.builder’ said:

No It’s not MX4 Pro, it’s classic M461 MX4. The tutorial is working for both MX4 Pro and MX4

Correct. Also, it may look like your phone is bootlooping after installing a few xposed modules and activating. But just keep restarting, it will turn back on. Don’t fear. I think it gets stuck optimising apps.


@‘furious.builder’ said:

No It’s not MX4 Pro, it’s classic M461 MX4. The tutorial is working for both MX4 Pro and MX4

Correct. Also, it may look like your phone is bootlooping after installing a few xposed modules and activating. But just keep restarting, it will turn back on. Don’t fear. I think it gets stuck optimising apps.

Yes, it regurlarly optimize apps but it works just fine :)

just flash the zip with flashfire from google store and install the xposed apk afterward. It worked just fine on my 4.5.4A You won’t need the installer script at all. Use the files posted by popy from the earlier post.
S51011-191908.jpg

last edited by Constantin Ojog

@Constantin-Ojog said:

just flash the zip with flashfire from google store and install the xposed apk afterward. It worked just fine on my 4.5.4A You won’t need the installer script at all. Use the files posted by popy from the earlier post.

Hi

I tryed this method after installing Flyme 4.5.4A , rooted, supersu, flashfire0.24 . Unfortunately flashfire just went black when flashing the zip and the phone wouldn’t start (i waited about 5 mins). I had to take out the battery and reinsert to get the phone to start but xposed still didnt work.

Is there any other ways of doing this?

Thanks

Toppa

last edited by ToppaT

Looks like your connection to Meizufans was lost, please wait while we try to reconnect.